Asley Gonzales (CSM Focșani) a apărat tricolorul României la Open-ul de judo din Italia și câștigă aurul la 100 de kilograme!

0
167

Asley Gonzales (legitimat la CSM Focșani) a adus României aurul la Open-ul european de judo de la Roma (categoria 100 de kilograme), competiție desfășurată în acest weekend. După un prim tur liber, sportivul nostru l-a învins în turul al 2-lea, prin ippon, pe Adil Karimli din Azerbaidjan iar în turul al 3-lea i-a luat doar 3 minute și jumătate să-l învingă pe italianul Enrico Bergamelli. Sportivul nostru a dominat meciul din semifinale cu Falk Petersilka (Germania), pe care-l învinge prin ippon, și a disputat finala cu  britanicului Harry Lovell-Hewitt, meci câștigat în prelungiri (waza-ari). Asley Gonzalez se antrenează la lotul olimpic de la Oradea, iar la Focșani este pregătit de profesorii Stănică Grosu și Marinel Palade. Sportivul nostru (de origine cubaneză) are cetățenie română din anul 2021 și este fost campion mondial de judo la categoria 90 de kg, la Rio de Janeiro, în 2013. (Foto credit: eju.net)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.