Asociația Vrancea Montană vă invită la primul eveniment de alergare montană organizat în Munții Vrancei cu sprijinul Consiliului Județean Vrancea

0
165

Concursul se va desfășura în data de 18 septembrie 2022 și va aduna la start, în localitatea Păulești, peste 150 de concurenți, mulți aparținători, organizatori și persoane publice și va cuprinde probele de Cros(10km) și Semimaraton(21km). În ultimii ani a crescut considerabil numărul alegătorilor pe care îi întâlnim zilnic prin parcuri și pe bulevarde, indiferent de vreme și de momentul zilei. Oamenii au devenit conștienți de necesitatea și de beneficiile mișcării, în condițiile în care activitățile zilnice sunt tot mai sedentare, iar alergarea este cea mai la îndemână formă de mișcare. O motivație în plus pentru cei care s-au apucat de acest sport o constituie și competițiile de alergare, care au ajuns să adune la start sute sau chiar mii de participanți.

Noi, cei din echipa Asociației Vrancea Montană, iubim alergarea, suntem îndrăgostiți de fiecare potecă din Munții Vrancei și am simțit dorința de a aduce acasă atmosfera vibrantă creată de sutele de alergători, susținători și organizatori adunați laolaltă. Vom completa astfel, lanțul carpatic al competițiilor de alergare montană, cu o competiție în județul Vrancea pentru că alergarea montană știe și poate să spună povestea Țării Vrancei, cinstind trecutul și oferind o șansă în plus prezentului și viitorului. Fie că ești alergător experimentat sau doar începător, intră pe site-ul competiției http://vranceamontanarun.ro,  acceptă provocarea și vino să alergi cu noi cursa care ți se potriveste! E timpul să cunoști frumusețea sălbatică a Munților Vrancei, să lași muntele să-ți prezinte filmul tău, în regia lui, din care să ieși cu o treaptă mai aproape de cine poți fi. Îți promitem o experiență de neuitat, un set de amintiri prețioase, ocazia de socializare sau de exteriorizare, o distracție pe cinste. (Vicepreședintele Asociației „Vrancea Montană”, colonel Gina Golăeș)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.