Aspiranții la postul de general al învățământului vrâncean se pregătesc de examen

0
182

isj_vrancea

Candidații care luptă pentru fotoliul de șef al învățământului vrîncean mai au doar câteva zile la dispoziție pentru a se pregăti în vederea susținerii concursului ce va organizat la Ministerul Educației. Testarea va avea loc marți, 24 noiembrie, începând cu ora 9.30.

La Vrancea, pentru postul de inspector general al IȘJ luptă patru persoane: profesoara de limba engleză Lauriana Ailincuţei, fost director al Liceului Pedagogic, profesorul de filosofie de la Liceul Teoretic “Emil Botta” Adjud, Valentin Gicu Dogaru, profesorul de istorie Adrian Atarcicov de la Colegiul Naţional “Unirea” şi profesoara de limba şi literatura romană Livia Marcu de la Colegiul Naţional “Cuza”. Examenul de la Ministerul Educației va avea trei componente: analizarea CV-ului, proba scrisă și interviul.

Şefia IŞJ Vrancea a mai fost scoasă la concurs în acest an în două rânduri, însă candidații nu au fost suficienți de pregătiți și au picat de fiecare data.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.