Ăsta da meci! Cea mai bună echipă a momentului din România vine în Sala Polivalentă! CSM Focşani – Dinamo, miercuri, ora 18.30!

0
453

Super-trupa pusă pe picioare de Dinamo Bucureşti în actualul sezon poate fi urmărită miercuri seară în Sala Polivalentă din Focşani, dând replica handbaliştilor de la CSM, în a doua etapă a returului Ligii Naţionale.

Lideră a clasamentului şi recent calificată în grupele EHF, echipa bucureşteană domină categoric acest sezon, iar pentru elevii lui Viorel Ciubotaru se anunţă practic o misiune imposibilă. Croatul Vrankovic, francezii Yves Ragot şi Diaw, dar nu numai ei, antrenorul Eliodor Voica, fostul mare internaţional, avînd la dispoziţie o formaţie extrem de valoroasă şi echilibrată, sînt într-o formă de zile mari.

Pînă la urmă, dintr-o astfel de confruntare, vrîncenii au numai de cîştigat: băieţii lui Ciubotaru îşi pot măsura forţele cu o echipă de talie europeană, iar suporterii pot vedea la lucru o formaţie care va reprezenta România în grupele EHF, a doua competiţie ca valoare din handbalul european, după Liga Campionilor.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.