Îndrăznește să fii informat!

miercuri, 29 mai 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_imgspot_img
  AcasăActualitateAteneul Popular Focșani, înscris în rândul centrelor de derulare a evenimentelor corale speciale dedicate Zilei Internaționale...

  Ateneul Popular Focșani, înscris în rândul centrelor de derulare a evenimentelor corale speciale dedicate Zilei Internaționale a Copilului!

  Cu bucurie vă anunțăm că, prin Programul Național „Cantus Mundi” al Corului Madrigal Marin Constantin, Ateneul Popular Maior Gheorghe „Pastia” a fost înscris în rândul centrelor de derulare a evenimentelor corale speciale, dedicate Zilei Internaționale a Copilului!

  Vă invităm să ne fiți alături, pe 2 Iunie, la acest eveniment special – ORA COPIILOR by „Cantus Mundi”, din care face parte și Festivalul corurilor de copii și tineret organizat de Ateneul Popular Maior Gheorghe Pastia, unde vom sărbători talentul și creativitatea copiilor, prin muzică și armonie. Această minunată experiență va avea loc la Ateneul Popular Maior Gheorghe Pastia din Focșani.

  Înscrierile se vor realiza prin completarea formularului din link-ul următor:  https://forms.gle/j2VbHsmJPq4WkhHw7 sau trimise pe adresa de mail: ateneulpastia@yahoo.com, până la data de 25 mai 2024. (Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia”)

  spot_imgspot_img
  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Cronica dimineții – 29.05.2024

  1. În opinia majorităţii ţărilor NATO, a sosit momentul ca preşedintele României, Klaus Iohannis,...

  ARTICOLE POPULARE

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la Consiliul Județean!”

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la...

  Vrei să te angajezi? Iată oferta din baza de date a AJOFM Vrancea

  În a doua jumătate a lunii aprilie, în baza de date a AJOFM Vrancea...