Atenţie, ceaţă! Vrancea sub cod galben 

0
109

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi dimineaţă, avertizări cod galben de ceaţă pentru judeţele Caraş-Severin, Timiş, Iaşi, Vaslui, Botoşani, Suceava, Harghita, Vrancea, Bacău, Galaţi şi Neamţ, iar traficul rutier pe drumurile din aceste zone se desfăşoară îngreunat, vizibilitatea scăzând sub 200 de metri.

Avertizarea cod galben de ceaţă în judeţele Vrancea, zona joasă, Bacău, zona joasă, Galaţi şi Neamţ, zona joasă este valabilă până la ora 8.00, în timp ce în Caraş-Severin şi Timiş avertizarea este valabilă până la ora 9.00.

De asemenea, judeţele Iaşi, Vaslui, Botoşani, Suceava, zona joasă, şi Harghita se vor afla sub cod galben de ceaţă până la ora 10.00.

În aceste zone, ceaţa determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă, pe mai multe drumuri din judeţele afectate de ceaţă.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor de drum, să ţină aprinse ziua luminile de întâlnire ale autovehiculelor toate categoriile de drumuri, nu doar pe cele pe care există obligativitate şi să folosească şi luminile de ceaţă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.