Atenție! Se fură și din saloanele spitalelor

0
404

Hoții au ajuns să fure și din saloanele spitalelor, de la bolnavii care sunt internați acolo. S-a întâmplat zilele trecute la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani. O femeie de 26 de ani din Slobozia Bradului a rămas fără portofel și fără mobil după ce a lipsit o scurtă vreme din salon. Tânăra susține că nu era singură în salon, însă nu ar fi reușit să afle nimic de la nici una din pacientele care se aflau în încăperea din care s-ar fi furat portofelul.

Tânăra a povestit trista sa experiență din spitalul vrâncean pe pagina sa de facebook:

„Dragilor trebuie să vă împărtășesc ceea ce mi s-a întâmplat azi, mi s-a furat telefonul și cu portofelul cu acte din salonul în care sunt internată în 3 minute, cât am fost la baie și, culmea, nimeni nu a văzut nimic. După toată faza asta, aud și eu că se fură zilnic câte un telefon sau portofel și nu se ia nici o atitudine. Poliția vine, ia o declarație și rămâne de văzut dacă se mai întâmplă ceva! Trăim în vestul sălbatic și gata! Vă rog da-ți mai departe postarea mea, poate mai sunt multe persoane în situația asta, și așa să ne facem auziți!” a scris femeia pe rețeaua de socializare.

Femeia face apel la vrânceni să o anunțe dacă din întâmplare dau peste actele ei, care erau în portofel. Ea are mare nevoie de documente întrucât urmează să nască și nu mai are timp să-și scoată alte acte noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here