ATENȚIE! În Vrancea, circulă bancnote false

0
433

Fiți atenți la ce bani primiți ! În Vrancea, circulă bancnote false. Atenționarea vine de la Poliție după ce un bărbat din Vidra a primit bani falși de la un necunoscut. Escrocul i-a cerut bărbatului să-i schimbe 1200 de lei.

La schimb, omul de bună credință a primit numai și numai bani falși. Bătrânul nici nu bănuia. Când a mers însă la magazinul din sat pentru a face cumpărături a primit însă teribila veste: banii nu aveau elementele de siguranţă, deci erau falși, iar vânzătoarea a cerut sprijinul Poliţiei.

Așa au intrat pe fir oamenii legii care au aflat că săptămâna trecută, un bărbat i-a intrat în gospodărie cu intenția de a cumpăra ţuică. Pe motiv că nu are decât bancnote de 100 de lei, escrocul i-a cerut bătrânului din Vidra să-i schimbe suma de 1.200 de lei. Omul a fost de acord şi i-a oferit în schimbul bancnotelor false, bani adevăraţi. La schimb a primit 12 bancnote de 100 de lei cu serie identică şi fără elemente de siguranţă.

Poliţiştii încearcă acum să dea de urma escrocului și atrag atenția, în special persoanelor vârstnice, să fie cu ochii în patru și să nu cadă în plasa indivizilor puși pe căpătuială prin orice mijloace, chiar și în Săptămâna Patimilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.