Au fost găsite copilele din Panciu, dispărute săptămâna trecută

1
214

Final fericit în cazul celor două minore date dispărute săptămâna trecută. Cele două copile au fost găsite sâmbătă seară de jandarmi. Copilele au fost depistate în Grădina Publică din Focșani. Ele ar fi dormit în parcul de lângă Piața Unirii timp de 4 nopți, fără ca cineva să se sesizeze și să anunțe autoritățile.

IPATE ANA-CRISTINA 13-07-2000

La data de 18 noiembrie 2015, Poliţia Panciu a fost sesizată de către B. Nela, din Panciu cu privire la faptul că fiica sa Ipate Ana-Cristina, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu în ziua de 17.11.2015 în jurul orei 11.00, afirmând că nu se va mai întoarce acasă.

Bitu Sorina 1Din investigaţiile efectuate de poliţiştii din Panciu a rezultat că Ipate Ana-Cristina a fost văzută de mai mulţi copii în zona unui magazin din Panciu în ziua de 17.11.2015, în jurul orei 17.30. Aceasta era împreună cu o altă minoră, Bîţu Sorina, în vârstă de 11 ani, care domiciliază tot în oraşul Panciu.

Cele 2 minore au fost văzute urcându-se, în staţia din apropiere, în microbuzul de transport persoane care se deplasa către Focşani.

Pentru clarificarea împrejurărilor dispariţiei, poliţiştii s-au deplasat, la 19.11.2015, la domiciliul părinţilor minorei Bîţu Sorina, constatând că aceasta lipseşte de acasă. Părinţii ei nu putut preciza unde se află fiica lor.

Niciuna dintre minore nu avea asupra ei acte de identitate, bani, bunuri de valoare sau bagaje. Anterior dispariţiei, Bîţu Sorina a fost observată ocazional cerşind în zonele aglomerate din Panciu, iar Ipate Ana-Cristina îşi câştiga existenţa spălând scările unor blocuri din Panciu, cu acordul mamei sale.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Copii trebuiesc iubiti, comunica cu ei, sa nu fie slabiti din ochi. Dar cum celelalte le depasesc in mai toate familiile se mai intampla cum am citit mai sus… Multi cred ca banii din strainatate vin usor, dar nu , doar ca sunt un pic mai multi, insa tot scari se spala daca gasest, in cazul cel mai fericit si … munca de jos. Bine ca au fost gasite, insa dormind si vagabondand in Or. Focsani, invizibile, noaptea in parc, ce sa mai zicem de alte cele, sunt copii, fetite. Asta se chiama moarte prin indiferenta, in fiecare din noi. Dar felicit politia din Or. Panciu, este imbucurator ca au fost aduse acasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.