Au fost trași la sorți președinții secțiilor de votare pentru referendum

0
1666
La Tribunalul Vrancea a avut loc, vineri, tragerea la sorți a președinților secțiilor de votare care vor fi deschise în zilele de 6 și 7 octombrie, pentru referendum.

Tragerea la sorți a decurs foarte repede, fiind efectuată cu ajutorul unui soft realizat de informaticienii Tribunalului Gorj. În acesta au fost introduse numele 1093 de experți electorali, conform listelor transmise Tribunalului Vrancea de Autoritatea Electorală Permanentă. Lor li s-au adăugat, ulterior, alți 45 de experți, dintre care 3 s-au retras. Președintele Tribunalului Vrancea, Daniela Matache, a apăsat doar pe un bunton, tragerea la sorți fiind realizată de programul de calculator. În câteva secunde au fost desemnați toți cei 358 de președinți de secții de votare. Lista președinților desemnați prin tragerea la sorți poate fi consultată INTEGRAL AICI

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.