GALERIE FOTO: Coloană de maşini la ieşire din Focşani spre Odobeşti. Se lucrează pentru acoperirea craterelor de pe pasarelă

0
405

Au început lucrările pentru refacerea carosabilului pe pasarela de la ieşirea din Focşani spre Odobeşti Lucrările care revin în sarcina Primăriei sunt efectuate de CUP Salubritate. Se estimează că reparaţiile vor fi finalizate în circa 24 de ore, ore în care traficul la ieşire din Focşani va fi un adevărat coşmar, mai ales la orele în care vrîncenii vor ieşi de la serviciu.

Marţi după amiază, pasarela de la ieşirea din Focşani spre Odobeşti s-a fisurat la îmbinarea obiectivului. Două cratere sunt în şosea, una la intrare pe pod dinspre Focşani, una la jumătatea pasarelei, ambele pe acelaşi sens de mers. Pentru a evita incidentele, polițiștii au instalat balize de semnalizare şi au închis traficul pe o bandă. Mai mult, s-a impus o restricţie de trecere pentru maşinile mai grele de trei tone şi jumătate. Autorităţile speră ca lucrările să fie finalizate rapid pentru că există riscul ca surparea să se extindă şi pe celălalt sens de mers.

La ora postării acestei ştiri, la ieşire din Focşani spre Odobeşti este formată coloană de maşini pe circa jumătate de kilometru. Traficul se desfăşoară alternativ pe un sens de mers, traficul fiind dirijat de poliţişti locali şi de poliţişti de la Serviciul Rutier.

Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here