VIDEO! Au început protestele față de creșterea prețurilor la carburanți! Mai multe benzinării din țară au fost blocate de șoferii furioși!

0
1323

Șoferii români au declanșat protestele față de creșterea prețului la motorină și benzină. În multe dintre orașele țării oamenii s-au aliniat claxonând la rând și au alimentat de 1 leu, 2 lei sau chiar de 50 de bani. Aceste gesturi de revoltă au avut loc la Târgu Jiu, Botoșani, Buzău, Ploiești și Constanța. „Am băgat de 46 de bani, câțiva mililitri de benzină. Și mă mai pun o dată la coadă. O să mai facem așa până mai scad prețurile. Nu e posibil așa ceva. Prețurile sunt tot mai mari și ne-am săturat”, a spus revoltat un tânăr din Târgu Jiu. În Botoșani șoferii au pus în rezervoare câteva sute de mililitri și apoi s-au prefăcut că șterg parbrizele pentru a bloca activitatea la pompe. „Degeaba nu ne-am adunat noi. Uitați, aici se vede că am alimentat de 1,46 lei pentru protest”, a declarat un tânăr din Constanța. Pe rețelele de socializare apar din ce în ce mai des mesaje prin care oamenii se încurajează să protesteze față de prețurile practicate de benzinării și de atitudinea nepăsătoare a guvernanților față de aceste probleme. Tot pe Facebook se anunță și organizarea unui protest de amploare la București pe data de 30 iunie.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.