Audieri maraton ale DNA la Focșani în dosarul retrocedărilor ilegale

0
355

Mai multe echipe de procurori ai DNA Galați, însoțiți de ofițeri anticorupție, au descins, miercuri, în Vrancea, la Parchetul Județean, unde mai mulți foști și actuali funcționari au fost citați.

Este vorba despre 19 persoane care au calitatea de inculpați într-un dosar de retrocedări ilegale de pădure, deschis de DNA în anul 2015. Printre inculpați se numără fostul subprefect Dragoș Mircea, fostul subprefect Mioara Flenchea, fostul director al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară, Emilian Diaconu, șeful ADS Vrancea, Dan Bunghez, arhitectul șef al Consiliului Județean Vrancea, Daniela Olaru și alții.

Inculpații au fost citați la Parchet pentru a lise aduce la cunoștință punerea sub sechestru asigurător a averilor acestora, pentru recuperarea prejudiciului. Faptele vizează modul în care a fost retrocedată o suprafață de circa 250. Inculpații, care în anul comiterii faptelor erau membri în Comisia Județeană pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate asupra Terenurilor, sunt acuzați de abuz în serviciu.

Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here