Autoritățile din Bolotești ajută familiile și persoanele defavorizate.  De mâine începe împărțirea pachetelor cu alimente de Paște

0
94

Iepurașul de Paște vine mai devreme în acest an la Bolotești. Pentru că recomandarea de distanțare socială încă rămâne valabilă, iar îndemnul „Stați acasă” este mai categoric decât oricând, autoritățile din comună s-au gândit să îi ajute pe localnicii pe care i-a afectat criza coronavirusului. Timp de două zile, începând de mâine, reprezentanții primăriei vor merge la fiecare gospodărie pentru a îi ajuta pe cetățeni cu alimente specifice Sărbătorilor Pascale, după ce consilierii locali au aprobat alocarea de fonduri în acest sens.

Pentru ca toți cetățenii Comunei Bolotești să aibă masa plină de bucate cu ocazia sărbătorilor de Paște, astăzi în cadrul ședinței de consiliu local s-a votat alocarea sumelor necesare pentru pachetele cu alimente destinate familiilor și persoanelor defavorizate ce vor fi împărțite joi și vineri de reprezentanții Primăriei Bolotești.

Pentru că au apărut diverse comentarii, ținem să precizăm că Primăria Bolotești nu a sancționat niciun cetățean pe parcursul stării de urgență decretate în România!”, au transmis reprezentanții Primăriei Bolotești.

paste bolotesti - Autoritățile din Bolotești ajută familiile și persoanele defavorizate.  De mâine începe împărțirea pachetelor cu alimente de Paște

La nevoie, localnicii pot apela pentru urgențe și ajutor fie la primărie – 0237.678.111/ 0237.678.004 (fax), fie la reprezentanții săi: primar Fănică Popa – 0760.675.500, viceprimar Romică Corozanu – 0735.364.550, secretar/stare civilă Dorina Dumitrescu – 0728.181.171, Situații de urgență Adrian Gheorghe Ciobotaru – 0733.019.957, sau asistență socială Mariana Ciobotaru – 0722.112.498. Cererile și petițiile pot fi trimise la adresa de email primar@bolotești.primarievn.ro.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here