Autorul unui eveniment soldat cu avarierea mai multor mașini în Focșani, prins de polițiști după 2 săptămâni

0
367

Autorul unui eveniment rutier soldat cu avarierea mai multor mașini a fost prins de polițiștii din Focșani la circa două săptămâni de la comiterea faptei.

Totul a început în urma unei sesizări venite la Poliție în data de 23 ianuarie. Un  focșănean a sesizat faptul că pe str. Pictor N. Grigorescu, în noaptea de 22/23.01.2017, persoane necunoscute i-ar fi distrus oglinda retrovizoare stânga de la autoturism parcat.

La fața locului au mai fost găsite parcate alte două autoturisme care prezentau urme de distrugere la nivelul elementelor de caroserie.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că principalul bănuit de săvârșirea faptelor este un tânăr de 25 ani, din municipiul Focșani, care ar fi condus un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și a provocat distrugerile.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.