Îndrăznește să fii informat!

vineri, 1 martie 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  AcasăActualitateAutostrada A7 - un pas mai aproape de realizare. Senatorul Cătălin Toma:...

  Autostrada A7 – un pas mai aproape de realizare. Senatorul Cătălin Toma: „Nu a existat niciodată nu se poate, întotdeauna a fost nu s-a vrut!”

  Autostrada A7 capătă contur pe zi ce trece. La sfârșitul lunii iulie, ministrul Dezvoltării Ion Ștefan și senatorul Cătălin Toma au venit în Vrancea însoțiți de o adevărată echipă de „șoc” din care făceau parte ministrul Transporturilor, Lucian Bode, directorul CNAIR, Mariana Ioniță, directorul Direcției Tehnice a CNAIR, Gabriel Budescu și directorul DRDP Iași, Dănuț Pilă. Vizita a avut ca scop atât semnarea contractului de proiectare și execuție a DN2 Lsoveja –Lepșa cât și prezentarea proiectelor privind construcția Autostrăzii Moldova A7 și a Drumului Expres Focșani-Brăila. Echipa de profesioniști a PNL nu a stat cu mâinile în sân. La jumătatea lunii august au fost luate primeleprobe geotehnice în comunele Cochirleanca și Ziduri din județul Buzău iar la 1 septembrie s-a efectuat primul foraj pe teritoriul județului Vrancea. Chiar astăzi senatorul Cătălin Toma, candidatul PNL-USR-PLUS la funcția de președinte al CJ Vrancea, l-a însoțit pe ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, în zona unde se efectuează forajele geotehnice și unde va fi construit un pod. Lucrurile se așează încet pe făgașul normal și, așa cum se vede, cine vrea să facă ceva pentru comunitate o face și fără să trâmbițeze o așa-zisă vocație de constructor. „Partidul Național Liberal a pus lucrurile în mișcare în privința autostrăzii A7 către Moldova. Nu a existat niciodată „nu se poate”, întotdeauna a fost „nu s-a vrut”. Nu a trebuit să se lege cineva cu lanțuri de o poartă, pur și simplu a existat voință și pricepere din partea unui Guvern liberal 100%. Am fost astăzi, împreună cu ministrul Ion Ștefan , în zona unde au loc foraje pentru studiul geotehnic, la o adâncime de 25m, deoarece în acel loc va fi construit un pod. Lucrurile au intrat pe un făgaș și vor avansa indiferent de piedicile puse de unii sau alții”, a spus senatorul Cătălin Toma, candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Vrancea. (Material realizat SC Media Factory Concept SRL, la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 21200012)

  spot_img
  spot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Bătrân dispărut de acasă, găsit de polițiști rătăcit în zona satului Râmniceni

  Printr-un apel 112 primit în cursul nopții trecute la dispeceratul IPJ Vrancea, la ora...

  Statul oferă bani șomerilor care se angajează înainte de expirarea perioadei în care primește ajutor de șomaj!

  Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă oferă stimulent financiar șomerilor indemnizați care se...

  ULTIMA ORĂ Bătrână din Soveja UCISĂ cu sânge rece de trei indivizi! Brutele au fost prinse de polițiști!

  În urma activităților investigative și de cercetare penală desfășurate în cazul unei sesizări din...

  Cauți de muncă în străinătate? Vezi aici ce se oferă în 8 țări din Europa

  Și în această săptămână, opt state din Spațiul Economic European pun la dispoziția celor...

  ARTICOLE POPULARE

  Un tânăr polițist s-a răsturnat cu autospeciala de serviciu. Traficul este dirijat

  Un polițist de 21 de ani, din Râmnicu Sărat, s-a răsturnat în afara părții...

  Ce spune poliția legat de accidentul mortal de la Adjud! Bărbatul a fost ucis de o cutie ce cântărea peste o tonă, în care...

  Astăzi, 26 februarie, ora 09.45, polițiștii din Adjud au fost sesizați, prin apel 112,...

  ULTIMA ORĂ Vrâncean dat în urmărire națională după de a fugit din Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca!

  În seara de joi spre vineri (29 februarie – 1 martie) în jurul orei...