Autostrada A7 – un pas mai aproape de realizare. Senatorul Cătălin Toma: „Nu a existat niciodată nu se poate, întotdeauna a fost nu s-a vrut!”

1
483

Autostrada A7 capătă contur pe zi ce trece. La sfârșitul lunii iulie, ministrul Dezvoltării Ion Ștefan și senatorul Cătălin Toma au venit în Vrancea însoțiți de o adevărată echipă de „șoc” din care făceau parte ministrul Transporturilor, Lucian Bode, directorul CNAIR, Mariana Ioniță, directorul Direcției Tehnice a CNAIR, Gabriel Budescu și directorul DRDP Iași, Dănuț Pilă. Vizita a avut ca scop atât semnarea contractului de proiectare și execuție a DN2 Lsoveja –Lepșa cât și prezentarea proiectelor privind construcția Autostrăzii Moldova A7 și a Drumului Expres Focșani-Brăila. Echipa de profesioniști a PNL nu a stat cu mâinile în sân. La jumătatea lunii august au fost luate primeleprobe geotehnice în comunele Cochirleanca și Ziduri din județul Buzău iar la 1 septembrie s-a efectuat primul foraj pe teritoriul județului Vrancea. Chiar astăzi senatorul Cătălin Toma, candidatul PNL-USR-PLUS la funcția de președinte al CJ Vrancea, l-a însoțit pe ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, în zona unde se efectuează forajele geotehnice și unde va fi construit un pod. Lucrurile se așează încet pe făgașul normal și, așa cum se vede, cine vrea să facă ceva pentru comunitate o face și fără să trâmbițeze o așa-zisă vocație de constructor. „Partidul Național Liberal a pus lucrurile în mișcare în privința autostrăzii A7 către Moldova. Nu a existat niciodată „nu se poate”, întotdeauna a fost „nu s-a vrut”. Nu a trebuit să se lege cineva cu lanțuri de o poartă, pur și simplu a existat voință și pricepere din partea unui Guvern liberal 100%. Am fost astăzi, împreună cu ministrul Ion Ștefan , în zona unde au loc foraje pentru studiul geotehnic, la o adâncime de 25m, deoarece în acel loc va fi construit un pod. Lucrurile au intrat pe un făgaș și vor avansa indiferent de piedicile puse de unii sau alții”, a spus senatorul Cătălin Toma, candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Vrancea. (Material realizat SC Media Factory Concept SRL, la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 21200012)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Toti mint , nici ei nu.mai fac deosebirea intre adevar si minciuna.Vorba poetului toti o apa si-un pamant .S-a dus naibii tarisoara asta

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.