Avertizare meteo de vânt în Vrancea

0
214

vant puternic - Avertizare meteo de vânt în Vrancea

Administrația Națională de Meteorologie a emis, luni după-amiază, o serie de atenționări nowcasting Cod Galben de intensificări ale vântului, valabile în următoarele ore în mai multe județe din zona Moldovei, Dobrogei și Olteniei.

Până la ora 16:00, în județele Botoșani, Iași, Vrancea, Galați și în zona de munte a județelor Suceava și Neamț se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge și depăși la rafală 55-60 km/h, izolat peste 70 km/h, iar în zona de munte 90-100 km/h, unde zăpada va fi spulberată.

De asemenea, până la ora 17:00, pe arii extinse în județul Dolj, local în județele Vâlcea (inclusiv municipiul Drăgășani) și Mehedinți sunt așteptate intensificări ale vântului ce vor depăși la rafală 55-65 km/h.

În plus, în următoarele cinci ore, local în județele Constanța și Tulcea, în special în zona costieră și în Delta Dunării, rafalele de vânt vor atinge 55-65 km/h.

Totodată, până la ora 18:00, în județele Buzău și Brăila sunt așteptate intensificări ale vântului ce vor atinge și depăși 55-60 km/h, izolat 65 km/h, iar în zona de munte a județului Buzău 70-75 km/h.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here