Aviz negativ la comisii pentru Ion Ștefan, propus ministru al Dezvoltării și în Guvernul Orban 2

1
321

Deputatul PNL Vrancea Ion Ștefan, ministru interimar la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației și ministru desemnat pentru același minister în Guvernul Orban 2, a primit aviz negativ în urma audierilor din comisii. Ștefan a primit doar 8 voturi pentru și 20 de voturi împotrivă. Parlamentarii USR și UDMR s-au abținut de la vot. În timpul audierilor, care au durat două ore, ministrul vrâncean a vorbit despre realizările sale de când a preluat portofoliul. El a spus că cea mai mare realizare a sa a fost „oprirea sifonării banului public”. „Cea mai mare realizare este oprirea sifonării banului public, toleranţă zero când vorbim de cheltuirea banului public într-un mod necuviincios. Am oprit risipa, deci nu există cerere de plată înaintată Ministerului Lucrărilor Publice să fie achitată fără a fi verificată. Toate lucrările, absolut toate lucrările executate prin PNDL 1 şi 2 au fost controlate, toate cererile. Vom controla şi ce a fost în urmă, vom controla toate lucrările, toate alocările, s-au cheltuit prea mulţi bani din bugetul statului fără a da nimeni socoteală”, a spun Ion Ştefan în timpul audierii din comisii.

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

1 COMENTARIU

  1. INSEAMNA CA CE FACETI,domnule ministru interimar al dezvoltarii,inseamna ca faceti BINE!!!! DATI CU HOTII DE PAMANT!!! LOVITI I LA BANI,ACOLO ESTE PUNCTUL LOR NEVRALGIC,CALCAIUL LUI ACHILE AL JEFUITORILOR DE PROFESIE,HOARDA HIENELOR PCR,FSN,FDSN,PSDR,PDSR,ALDE PC PUR PUP PUL ALIANTE CARE MAI DE CARE MAI TOXICA,DE 30 DE ANI SI AU BURDUSIT CONTURILE SI AU GOLIT TARA DE TINERI,FARA SPERANTE DE VIITOR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.