Avizierul clasic din Primărie a fost înlocuit cu unul electronic

0
118

Începând cu data de 12 octombrie 2018, avizierul clasic din holul Primăriei Municipiului Focșani a fost înlocuit cu o platformă modernă care în plus oferă și o serie de informații legate de serviciile oferite de instituție. Astfel, municipalitatea vine în sprijinul cetățenilor cu un sistem format dintr-un display cu touchscreen și aplicația de avizier electronic. Acesta poate fi accesat offline de toți doritorii, fiind situat în holul instituției.

Aplicația conține 4 secțiuni principale:

  1. Prima pagina/ pagina principala – aici sunt afișate informații generale.
  2. Avizier – conține informațiile și anunțurile care trebuie afișate la sediul instituției.
  3. Documente utile – conține lista actelor necesare obținerii diverselor documente emise de Primăria Municipiului Focșani (ex. certificate fiscale, înscrieri/ radieri auto, documentații de urbanism, documentații de autorizări etc.).
  4. Servicii electronice – este secțiunea prin care cetățenii pot verifica stadiul unui document depus sau pot vedea Certificatele de urbanism și Autorizațiile de construire emise de Primăria Municipiului Focșani.
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.