Avocata Paula Iacob s-a stins din viață

0
345

În urma accidentului vascular cerebral din urmă cu câteva săptămâni, avocata Paula Iacob nu a mai putut să vorbească. Atunci, avocata a fost transportată de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală. Medicii de acolo au ținut-o sub supraveghere la terapie intensivă. Iacob a apoi fost mutată la Spitalul Bagdasar. În vârstă de 83 de ani, Paula Iacob s-a stins din viață, marți seara.

La finalul anului 2014, a suferit un accident, după ce a căzut pe stradă şi a avut nevoie de intervenția medicilor pentru rănile grave suferite. În plus, ea a fost suferit o fractură de şold şi a avut nevoie de doua intervenții chirurgicale, ea recuperându-se, în vara lui 2015, într-o clinică de recuperare din România.

Paula Iacob a devenit celebră în România după Revoluție când a devenit avocata lui Nicu Ceauşescu, iar ulterior, o cunoscută activistă pentru drepturile animalelor. L-a scapat de la moarte pe maidanezul Bosquito, s-a luptat pentru eliberarea profesorului “de sex” de la Liceul Jean Monnet și a fost avocata lui Gigi Becali.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.