Băiatul soților Gălușcă, rănit în accidentul de Sfântul Nicolae, transferat în stare gravă la București

0
368

familia galusca - Băiatul soților Gălușcă, rănit în accidentul de Sfântul Nicolae, transferat în stare gravă la București

Băiatul soților Gălușcă, rănit în accidentul de duminică de pe DN 2 E 85, între Focșani și Garoafa, a fost transferat marți la un spital din București.

Inițial, copilașul de 7 ani a fost operat de două ori la Spitalul Județean Sfântul Pantelimon din Focșani, însă avînd în vedere leziunile pe care le are, medicii au decis transferul său la Spitalul Bagdasar Arseni din București.

Tot la un spital din Capitală a ajuns și mama băiatului, aflată și ea în stare gravă. Soțul femeii rămâne spitalizat în Focșani, însă și el a fost supus unor operații, în urma accidentului în care au fost implicați duminică după amiază.

Mezina familiei Gălușcă, o fetiță de 2 ani și 11 luni, care a murit în urma nenorocirii din week-end va fi înmormântată miercuri. Sicriul cu trupul său neînsuflețit a fost ridicat de la SML de bunic, răpus de durere.

Soții  Amaricăi, morți în același teribil accident, vor fi conduși joi pe ultimul drum.

Între timp, polițiștii din Vrancea au luat măsura instaurării unei restricții de viteză de 80 de km la oră față de 100 de km la oră cât era până acum pe DN 2 E 85 între localitățile Focșani și Garoafa, șosea pe care în week-end s-a produs cumplitul accident de circulație soldat cu 3 morți și 3 răniți grav. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, Bogdan Toader, având în vedere accidentele de circulatie înregistrate in ultima perioadă pe tronsonul de drum DN 2 E85, între localităţile Focșani și Garoafa, marți a fost luată măsura instaurarii unei restrictii de viteza de 80 km/h.

Conform sursei citate, în cursul zilei de marți, administratorul drumului va instala pe acest sector de drum indicatoare rutiere si panouri de avertizare a zonei periculoase .

“Statistica ne arată faptul că în ultimii 5 ani, pe acest sector de drum s-au produs 28 de accidente grave în urma cărora 12 persoane au decedat,  29 au fost rănite grav și alte 26 de persoane au fost rănite uşor. Decizia de impunere a restrictiei a fost luata avându-se in vedere cresterea gradului de siguranţă in trafic, urmand ca in perioada urmatoare politistii sa supravegheze respectarea noilor reglementări”, susțin polițiștii din Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here