Bandă de hoți din locuințe, destructurată de polițiștii focșăneni în urma unor percheziții în 4 județe

0
457

Polițiștii focșăneni au reușit să destructureze un grup infracțional specializat în săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat. Indivizii au dat mai multe spargeri pe raza județelor Vrancea, Buzău și Ialomița, pentru depistarea lor oamenii legii efectuând peste 20 de percheziții.

Inițial, în data de 7 decembrie, polițiștii din Vrancea și Buzău au depistat pe raza localității buzoiene Spătaru un bărbat de 55 ani, din municipiul Focșani, care avea asupra sa mai multe instrumente specifice pătrunderii prin efracție în locuințe.

În urma controlului efectuat în autoturismul cu care a fost depistat au fost identificate mai multe scule, stabilindu-se că acesta este principalul bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt din locuințe, furturi comise pe raza județelor Vrancea, Buzău și Ialomița.

O zi mai târziu, oamenii legii au efectuat 21 de percheziții domiciliare pe raza județelor Vrancea, Buzău, Ialomița și Galați, fiind identificate și ridicate mai multe bunuri: bijuterii, ceasuri, electronice, documente, sume de bani, etc.

Totodată, polițiștii au mai reținut cinci bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 48 de ani, din județele Galați și Ialomița, aceștia fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de complicitate la furt calificat și tăinuire. Față de cele 5 persoane s-a luat măsura reținerii, urmând a fi prezentați Judecătoriei Focșani cu propunerea de arestare preventivă.

Totodată, față de bărbatul de 55 de ani, din municipiul Focșani, Judecătoria Focsani a dispus cercetarea lui in stare de arest preventiv pentru următoarele 30 de zile. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale și recuperarea întregului prejudiciu cauzat.

arestat2

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.