Bărbat accidentat la Focșani Mall

0
370

Un bărbat de 37 de ani din comuna Bolotești a fost rănit, miercuri seară, după ce o alarmă a început să sune în Focșani Mall iar toți cei prezenți în respectivul centru comercial s-au panicat, bulucindu-se să iasă cât mai repede.

”La data de 27 septembrie a.c., orele 19.13, Poliția municipiului Focșani a fost sesizată cu privire la faptul că într-un magazin dintr-un centru comercial din localitate, o persoană ar fi fost accidentată. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că în incinta complexului comercial s-a declanșat alarma de incendiu în zona restaurantelor de tip fast-food, moment în care șeful unui magazin din apropiere a declanșat sistemul de alarmare și evacuare a magazinului, ceea ce presupune coborârea grilajului de la ușa de acces. În acel moment un bărbat de 37 de ani, din comuna Bolotești, client al magazinului, a încercat să oprească grilajul de la ușa de acces, dar un ornament metalic al acesteia s-a desprins și l-a lovit în zona capului. Bărbatul a fost transportat spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, anunță IPJ Vrancea.

Reamintim, la începutul lunii, Focșani Mall a fost scena unui eveniment deosebit, care a făcut înconjurul țării. Un tânăr din Popești s-a prăbușit în gol de pe tavanul fals al sălii cinematografului, acolo unde a ajuns după ce inițial a vrut să intre la film, dar nu a fost lăsat întrucât nu era program. Inițial, s-a crezut că este vorba despre o explozie, zeci de specialiști inclusiv de la SRI, fiind mobilizați la centrul comercial din Focșani.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here