Bărbat arestat pentru că a tâlhărit o bătrână de 87 de ani

0
214

O bătrână de 87 de ani din Nereju a fost tâlhărită de un bărbat de 31 de ani. Fapta a avut loc la primele ore ale dimenții de 7 martie. Bărbatul a intrat în casa în care locuia bătrâna și folosind forța, a determinat-o să-i dea bani.

“La data de 7 martie a.c., ora 7.45, polițiștii Postului de Poliție Nereju au fost sesizați de către o femeie, de 87 ani, din localitate, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de către o rudă, în locuința sa. Din cercetările efectuate de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Nereju s-a stabilit faptul că în dimineața zilei de 7 martie a.c., un bărbat, de 31 ani, a pătruns fără drept în camera în care locuia persoana vătămată și prin folosirea forței, a determinat-o să îi dea bani. În baza ordonanței de reținere emisă de polițiști, bărbatul a fost reținut și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vrancea”, a transmis agent șef adjunct, Paula Enache de la IPJ Vrancea

O zi mai târziu, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au admis cererea Parchetului și au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. (foto: arhivă)

Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here