Bărbat arestat preventiv pentru 4 furturi şi tentative de furt, comise în 5 zile

0
Polițiștii Biroului Investigații Criminale de la Poliția Municipiului Focșani au identificat şi reţinut pentru 24 de ore doi bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat.

Potrivit anchetatorilor, cei doi bărbaţi de 27, respectiv 30 de ani, ar fi comis un furt şi alte trei tentative de furt în perioada 9-14 septembrie. Astfel, bărbatul de 30 de ani este bănuit că în noaptea de 8/9 septembrie ar fi pătruns într-o locuință din municipiul Focșani, prin forțarea ușii de acces, cu intenția de a sustrage bunuri, însă fiind surprins, a fugit. Pe 10 septembrie bărbatul de 27 de ani, în timp ce se afla sediul unei bănci din Focșani, a văzut un portofel uitat de o persoană, din care a furat 270 lei.

De asemenea, ambii hoţi sunt bănuiți că ar fi pătruns în noaptea de 11 septembrie în curtea unei locuințe, prin escaladarea gardului, cu intenția de a sustrage bunuri, însă fiind surprinși, au părăsit curtea imobilului. Totodată, cei doi bărbați sunt bănuiți că în noaptea de 13/14 septembrie ar fi pătruns în curtea unui magazin din Focșani, prin smulgerea sistemului de alarmă și ar fi spart un lacăt care asigura ușa de acces, însă au fost prinși în flagrant de polițiștii de ordine publică. Amândoi au fost reţinuţi, ulterior instanţa dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile în cazul bărbatului de 30 de ani.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here