Bărbat arestat preventiv pentru o spargere dată în noaptea de Crăciun

0
278

Un focșănean de 39 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce polițiștii, la o lună și jumătatea de la comiterea faptei, au descoperit că acesta este autorul unei spargeri din noapte de 24/25 decembrie 2016.

Bănuiți de comiterea furtului din locuință erau doi indivizi, bărbatul de 39 de ani și un altul, de 27. În urma perchezițiilor efectuate la domiciliului focșăneanului de 39 de ani, polițiști au descoperit o parte din bunurile furate în noaptea de Crăciun. De atunci și până când a fost prins, el a reușit să valorifice cam jumătate din ceea ce furase.

“În urma percheziției efectuate la domiciliul bărbatului de 39 ani au fost găsite o parte din bunurile furate, aproximativ 50% din valoarea prejudiciului cauzat, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale și recuperarea întregului prejudiciu cauzat.În urma prezentării bărbatului de 39 ani instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă a fost dispusă cercetare în stare de arest preventiv pentru 30 de zile”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.