Bărbat, căutat pentru un omor comis în Constanța, prins în Gara Focşani

0
201

Principalul suspect în cazul uciderii paznicului unui centru de colectare a fierului vechi din Constanţa a fost prins în Focşani

Bărbatul a fost prins sâmbătă seară în Gara Focşani. El a fost preluat de poliţiştii constănţeni şi adus duminică dimineaţă la sediul IPJ Constanţa pentru a fi audiat. De asemenea, maşina paznicului, furată după momentul agresiunii nu a fost găsită, oamenii legii continuând cercetările pentru descoperirea acesteia.Bărbatul este anchetat pentru tâlhărie urmată de moartea victimei.

Principalul suspect în cazul paznicului agresat în urmă cu o săptămână la un centru de colectare a fierului vechi şi care a murit la spital în urma rănilor suferite este Gheorghe Stoica, în vârstă de 54 de ani, din comuna constănţeană Tuzla. El era plecat de la domiciliu din data de 15 mai 2016.

Poliţiştii Secţiei 4 Constanţa au fost sesizaţi în 20 noiembrie că în incinta unei firme din oraș care se ocupă cu colectarea fierului vechi, a fost găsit un bărbat agresat. Oamenii legii au stabilit că Romeo C. (55 de ani) din municipiul Constanţa lucra ca paznic la respectiva firmă, el fiind găsit de către coleg.  De asemenea, poliţiştii au mai aflat că după agresiune a dispărut autoturismul paznicului.

La faţa locului s-a deplasat şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean Constanţa, care l-a găsit pe bărbatul atacat inconştient, diagnosticându-l cu un traumatism cranio-cerebral acut închis cu hemoragie subdurală. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale, dar a decedat ulterior.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here