Bărbat din Chiojdeni, dispărut fără urmă de aproape o lună. L-ați văzut?

0
1125

Polițiștii din Vrancea caută un bărbat de 49 de ani din Chiojdeni, care a dispărut fără urmă.  Omul care parcă a intrat în gaură de șarpe se numește Toader Nuca. În data de 24 aprilie, în jurul orei 16.30, el a plecat de la domiciliul bărbatului la care lucra, din satul Măgura, comuna Jitia, spunându-i acestuia că pleacă în comuna Chiojdeni, la domiciliul său. În momentul plecării, Toader Nuca i-ar fi promis omului în curtea căruia lucra că după sărbătorile pascale va reveni pentru a-l ajuta în continuare la treburile gospodărești.

Ulterior, văzând că Nucă Toader nu a mai revenit și aflând că acesta nu a ajuns nici la domiciliul său, bărbatul a sesizat polițiștii cu privire la dispariția acestuia.

Persoana dispărută este căutată acum de Poliție în întreg județul are următoarele semnalmente: înălțime 180-185 cm, greutate aproximativă de 80 kg, ochi căprui , păr brunet.

Îmbrăcăminte la momentul disparţiei: blugi de culoare gri, geacă de piele culoare neagră, pantofi de culoare neagră

Semne particulare: nu are.

Persoanele care pot da relaţii cu privire la persoana dispărută sunt rugate să contacteze deîndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la telefonul 0237/207005.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.