Bărbat din Țifești, PRINS de polițiști. A furat o mașină și a condus-o fără permis

0
421

La data de 9 februarie, ora 13.56, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, de 31 ani, din comuna Soveja  despre faptul că i-ar fi fost sustras autoturismul care era parcat pe marginea părții carosabile,cu portierele neasigurate, având cheile în contact.

Polițiștii au demarat cercetările specifice reușind identificarea autovehiculului semnalat ca fiind furat în jurul orei 15.35, pe raza comunei Tulnici și a unui bărbat, de 54 de  ani, din comuna Țifești, bănuit de comiterea faptei.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Pentru a evita să deveniți victime ale infracțiunilor de furt de auto polițiștii vrânceni vă recomandă:

  • La coborârea din autoturism, scoateţi cheia din contact, chiar daca veţi lipsi pentru un timp foarte scurt. Furtul unui autoturism cu cheile lăsate în contact durează doar câteva secunde.
  • Atunci când părăsiţi autoturismul şi acţionaţi închiderea centralizată, asiguraţi-vă că portiera s-a închis.
  • Parcaţi autoturismul astfel încât să fie vizibil din locuinţa dumneavoastră şi pe cât posibil în locuri iluminate şi cât mai circulate.
  • Schimbaţi imediat sistemele de siguranţă ale autoturismului, dacă aţi pierdut sau v-au fost sustrase cheile acestuia.

În situaţia în care aţi devenit victima unui furt de auto, iar autorii v-au contactat cu propunerea de a plăti o sumă de bani în schimbul recuperării, nu vă angajaţi în acest schimb pe cont propriu.

Anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați SNUAU 112!

(Biroul de comunicare din cadrul IPJ Vrancea)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.