Bărbat din Vârteșcoiu, MUTILAT de tovarășul de pahar

0
448

Un bărbat de 31 de ani din localitatea Vârteșcoiu a fost mutilat de propriul vecin. Conflictul dintre cei doi a izbucnit pe fondul consumului de alcool. Cei doi, vecini buni de altfel, au băut pahar după pahar, fără ca ceva să prevestească ce va urma. La un moment dat, alcoolul le-a întunecat mințile, bărbații s-au luat la ceartă și apoi la bătaie. Conflictul a degenerat atât de tare încât la un moment dat, unul dintre ei a luat o secure și i-a tăiat un deget amicului de pahar. Apoi, a sunat la Poliție.

”La data de 31 ianuarie a.c., ora 01.30, poliţiştii din Vîrteşcoiu au fost sesizaţi de un bărbat, în vârstă de 35 ani, din localitate, cu privire la faptul că pe fondul unui conflict spontan i-ar fi tăiat cu o secure degetul vecinului său, în vârstă de 31 ani. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că cei doi au consumat la domiciliul agresorului băuturi alcoolice, iar în cursul serii, pe fondul unor discuţii contradictorii, situaţia a degenerat, moment în care cu ajutorul unei securi, i-a amputat degetul mare de la mâna dreaptă”, au precizat polițiștii.

După episodul sângeros, polițiștii au întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here