Bărbat strivit de un compactor pentru asfalt NEÎNREGISTRAT. Conducătorul utilajului nici măcar nu avea permis!

0
405

Accident revoltător în comuna Dumitrești, unde un căruțaș a avut parte de o moarte cumplită, fiind strivit de un cilindru compactor pentru asfalt. Omul a murit nevinovat, în timp ce staționa cu atelajul, iar bărbatul care conducea utilajul a scăpat compactorul de sub control, pe un drum în rampă.

Polițiștii au descoperit, în urma anchetei, că bărbatul de 40 de ani care conducea cilindrul compactor, angajat al unei firme de construcții, nu avea nici un drept să conducă utilajul. El nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule și, în plus, nici utilajul nu era înregistrat ori înmatriculat.

“Un bărbat de 40 ani din municipiul București, angajat al unei societăți, în timp ce conducea un cilindru compactor pentru asfalt, neînregistrat/neînmatriculat, fără a poseda permis pentru nicio categorie de autovehicule, pe un drum în rampă, a pierdut controlul utilajului și a acroșat un atelaj hipo neînregistrat, aflat în staționare pe marginea drumului. În urma producerii evenimentului a rezultat decesul căruțașului în vârstă de 43 ani din comuna Dumitrești, care a fost prins între utilaj și acostament. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.