Bărbatul care a căzut de la 6 metri în timp ce lucra la o biserică din Golești, transferat la un spital din Iași

0
245

cruce biserica jaristea1 - Bărbatul care a căzut de la 6 metri în timp ce lucra la o biserică din Golești, transferat la un spital din Iași

Râmniceanul în vârstă de 45 de ani, rănit grav, după ce a căzut de la o înălțime de circa 6 metri, în timp ce lucra la o biserică din Golești, județul Vrancea,  a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

Pentru că bărbatul suferise multiple fracturi craniene, medicii din Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Focșani au decis să-l trimită pe râmnicean la spitalul din Iași.

Joi după-amiază, un bărbat de 45 de ani, din Râmnicu Sărat, a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Județean Focșani, după ce a căzut de pe o schelă, montată la turla unei biserici din Golești, unde omul lucra.

În cauză, polițiștii au deschis dosar penal. La fața locului au ajuns și inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Vrancea, care în urma verificărilor au stabilit că bărbatul nu este angajat la societatea care desfășura lucrările. În consecință, reprezentanții firmei respective vor fi trași la răspundere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.