Bărbatul din Răstoaca, prins la volanul unei mașini furate deși nu are permis, pus sub control judiciar

0
349

Bărbatul din localitatea Răstoaca, autorul furtului unei mașini, prins la volan deși nu are permis, a fost pus sub control judiciar.

Potrivit Poliției Vrancea, la data de 15 aprilie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 zile, pe numele bărbatului care în noaptea de  13/14 aprilie a.c., a sustras un autoturism de pe raza localității.

Reamintim, individual a fost reținut săptămâna trecută, după ce a furat o mașină și a pornit cu ea la drum, deși nu posedă permis de conducere.

Polițiștii din Năneşti au fost sesizați de un bărbat din comuna Răstoaca, despre faptul că în noaptea de 13/14 aprilie a.c., persoane necunoscute i-ar fi sustras autoturismul parcat pe islazul de lângă podul de peste râul Milcov ce traversează DN 23, circulând cu acesta aproximativ 7-8 km, după care l-au abandonat-o într-un şant, în apropierea haltei Boţîrlău.

În urma activităților specifice, a fost depistat un bărbat din comuna Răstoaca, principalul bănuit de săvârșirea faptei, care nu posedă de permis de conducere.

Individul a fost reţinut și nu este exclus să fie arestat preventiv.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here