Îndrăznește să fii informat!

miercuri, 29 mai 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_imgspot_img
  AcasăActualitateBASCHET CSM Focșani câștigă al doilea play-out după un meci destul de strâns cu CSM Târgu...

  BASCHET CSM Focșani câștigă al doilea play-out după un meci destul de strâns cu CSM Târgu Jiu

  Baschetbaliștii CSM Focșani au câștigat aseară pe teren propriu, în Sala Sporturilor „Alin Moldoveanu”, al doilea play-out după un meci destul de strâns cu CSM Târgu Jiu: 89-87 (25-21, 26-17, 25-21, 13-28), încheiat cu scorul de 3 la 1, pe sistemul cel mai bun din 5 partide.

  Partida n-a fost una lejeră, având în vedere că oltenii au jucători buni, capabili să întoarcă oricând soarta meciului, lucru recunoscut și de tehnicianul Petruț Mihai. De altfel, cele mai multe puncte din meci și cele mai multe recuperări le-a avut Dimitrius Underwood de la Târgu Jiu. Din fericire, băieții noștri s-au concentrat perfect și au arătat că „pe aici nu se trece!”.

  „A fost, așa cum ne așteptam, un meci foarte intens, foarte tensionat, în care ei jucau ultimă șansă de a întoarce această serie, în timp ce noi ne doream foarte mult să închidem după acest joc. Am controlat în mare parte acest meci, luând un avantaj destul de serios înaintea ultimului sfert.

  Însă echipa din Tg. Jiu are jucători care pot întoarce oricând soarta unui joc, lucru care a fost foarte aproape să se întâmple, dacă jucătorii noștri nu ar fi arătat, pentru a câta oară în acest sezon, caracter puternic și atitudine care ne-au adus această frumoasă victorie. Îi felicit încă o dată pentru un sezon bun, având în vedere problemele multiple cu care ne-am confruntat!”, a spus antrenorul Petruț Mihai. (Foto credit: CSM Focșani)

  spot_imgspot_img
  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Cronica dimineții – 29.05.2024

  1. În opinia majorităţii ţărilor NATO, a sosit momentul ca preşedintele României, Klaus Iohannis,...

  ARTICOLE POPULARE

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la Consiliul Județean!”

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la...

  Vrei să te angajezi? Iată oferta din baza de date a AJOFM Vrancea

  În a doua jumătate a lunii aprilie, în baza de date a AJOFM Vrancea...