Îndrăznește să fii informat!

miercuri, 29 mai 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_imgspot_img
  AcasăActualitateBASCHET CSM Focșani pierde al doilea meci din play-out cu CS Vâlcea 1924. Tehnicianul Petruț Mihai:...

  BASCHET CSM Focșani pierde al doilea meci din play-out cu CS Vâlcea 1924. Tehnicianul Petruț Mihai: „Prestația arbitrului a fost scandaloasă!”

  Baschetbaliștii focșăneni au fost înfrânți ieri seară în deplasare de CS Vâlcea 1924, în cadrul celui de al doilea meci din play-out-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin „Getica 95”. Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea le-a purtat ghinion de data aceasta băieților lui Petruț Mihai, care nu au mai reușit să le administreze „corecția” din prima partidă.

  Stephaun Branch (CS Vâlcea 1924) a găsit punctul slab al apărării focșănene și a reușit să marcheze cele mai multe puncte din meci – 33, în comparație cu cel mai bun jucător al nostru, Sherwood Brown – 21 de puncte.

  Antrenorul Petruț Mihai a dat vina pe arbitraj, considerând că prestația arbitrului a fost „scandaloasă” și că „am fost vânați din primele secunde”.

  „Am fost efectiv vânați din primele secunde, iar principalul scop al arbitrului a fost să ne lase fără jucătorul nostru mare. Cel puțin 3 din cele 5 faulturi fluierate împotriva lui au fost sancționate într-un mod rușinos pentru nivelul ăsta.

  Consider întreaga prestație a arbitrului ca fiind scandaloasă. Vă spun sincer că după un asemenea tratament la care am fost supuși, îmi doresc să mă retrag! Am făcut sacrificii enorme în acest sezon și eram într-un moment bun, în care ar fi trebuit să vedem rezultatele muncii noastre, în condițiile și cu lotul pe care îl aveam și trebuie să trăim asta, mai bine nu!”, este declarația la cald a lui Petruț Mihai.

  Nu știm dacă tehnicianul a vorbit serios, noi sperăm că nu, însă știm că avem șansa să ne luăm revanșa luni, 15 aprilie, pe teren propriu, în Sala „Alin Moldoveanu” din Focșani. Este cel de al treilea meci consecutiv între cele două formații și sperăm că Brown să țintească fără greș coșul advers.

  spot_imgspot_img
  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Cronica dimineții – 29.05.2024

  1. În opinia majorităţii ţărilor NATO, a sosit momentul ca preşedintele României, Klaus Iohannis,...

  ARTICOLE POPULARE

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la Consiliul Județean!”

  Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la...

  Vrei să te angajezi? Iată oferta din baza de date a AJOFM Vrancea

  În a doua jumătate a lunii aprilie, în baza de date a AJOFM Vrancea...