Bătaia NU e ruptă din rai. O adolescentă din Movilița a fost băgată în spital de propriul tată

0
241

batuta femeie barbat - Bătaia NU e ruptă din rai. O adolescentă din Movilița a fost băgată în spital de propriul tată

O adolescentă de 15 ani din Movilița a ajuns la spital după ce a primit de la tatăl ei nu o sărutare pe creștet ci o bătaie soră cu moartea. Cazul a intrat în atenția Poliției Vrancea.

“La data de 18 octombrie a.c., orele 16.00, poliţiştii din Moviliţa au fost sesizaţi despre faptul că în urma unui conflict spontan, un bărbat, de 40 ani, din localitate, ar fi lovit-o pe fiica sa minoră, în vârstă de 16 ani. Minora a fost  transportată la sectia UPU a Spitalului Sf. Pantelimon Focșani unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea printr-un comunicat de presă.

De teamă să nu fie bătută iar, după ce primit îngrijiri de specialitate la spital, adolescent a refuzat să meargă acasă.  În consecință, cazul a intrat şi în atenţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Vrancea, care trebuie să ia măsuri pentru ca fata să nu mai ajungă sacul de box al tatălui ei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.