Bătaie între ciobani, la Tătăranu. Unul a ajuns la spital

0
377

Alcoolul, consumat în exces, dăunează grav relațiilor. Doi ciobani din Tătăranu, care băuseră împreună câteva pahare cu alcool, au ajuns să se ia la bătaie din senin, în final, unul dintre cei doi ajungând la spital. Celălalt, în schimb, s-a ales cu dosar penal.

„La data de 22 martie a.c., orele 18.00, polițiștii din Măicănești au fost sesizați despre faptul că un bărbat din comuna Tătăranu, care este internat la secția UPU Focșani, a sesizat faptul că a fost lovit cu un obiect dur un alt bărbat.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în cursul aceleiași zile, în jurul orelor 13.40, în timp ce se aflau la o stâna, între doi bărbați a intervenit un conflict spontan pe fondul consumului de băuturi alcoolice, moment în care unul dintre aceștia i-a aplicat victimei, două lovituri în zona capului cu un băț.

In cauza a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au informat reprezentanții Poliției Vrancea.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.