Bătrân de 86 de ani căutat de polițiști după ce a dispărut pe raza comunei Chiojdeni

0
220

Update: Bărbatul a fost găsit decedat de echipajele de căutare în extravilanul localității Cătăuți.Trupul neînsuflețit va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie și stabilirea cu exactitate a cauzelor care au provocat decesul.

Știrea inițială: În data de 19 iulie 2021, în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Gugești au fost sesizați cu privire la faptul că ȚURCANU ALEXANDRU, de 86 de ani, a plecat de la locuința sa din comuna Buda, județul Buzău, către un teren pe care îl deține pe raza comunei Chiojdeni, județul Vrancea, fără a mai reveni. Din verificări s-a stabilit că ultima dată ar fi fost văzut de un localnic, în cursul zilei de 13 iulie a.c., în jurul orei 10.30, pe islazul din satul Cătăuți, comuna Chiojdeni. Bărbatul purta pantaloni de culoare verde, cămașă în carouri de culoare închisă, papuci din plastic. Semnalmente: înălţime 1,70 m, păr grizonat, tuns scurt,  greutate 80 kg. În prezent, polițiștii, alături de voluntari și membrii familiei bărbatului de 86 de ani desfășoară activități specifice în vederea depistării persoanei dispărute. Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.