Bătrân de 91 de ani din Nănești, înșelat de 2 țigani, care au pretins că sunt angajați ai Primăriei

0
198

bani salarii - Bătrân de 91 de ani din Nănești, înșelat de 2 țigani, care au pretins că sunt angajați ai Primăriei

Polițiștii din Vrancea sunt în alertă, căutând 2 indivizi de etnie romă, care fără frică de Dumnezeu, au înșelat un bătrân de 91 de ani, luându-i economiile, banii pe care acesta îi avea puși de-o parte pentru zile negre, ori poate chiar pentru înmormântare. Cei doi indivizi i-au spus bătrânului că sunt angajați ai Primăriei și au venit la el pentru a-i da suma de 100 de lei. Romii i-au arătat bătrânului o banconotă de 200 de lei, cerându-i restul, aceasta fiind metodă clară de înșelăciune, practicată de indivizii puși pe căpătuială prin orice mijloace.

Fără să-și dea seama că este pe punctul de a deveni victima celor doi așa-ziși funcționari ai Primăriei, bătrânul a mers într-o magazie a locuinței de unde a revenit în fața indivizilor cu  o cutie metalică de dimensiuni mici, în care avea suma de 1.400 lei.

Văzând asta, indivizii au renunțat la planul inițial și au trecut la planul B, luându-i  cutia cu bani bătrînului și plecând cu economiile acestuia. Indivizii nu l-au agresat pe bătrân, s-au urcat în mașina cu care se plimbau prin localitate și au părăsit zona. Imediat după aceea, bătrânul a anunțat POliția, oamenii legii căutându-i încă pe cei doi hoțomani.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar cercetările continuă în vederea identificării autorilor şi luarea măsurilor legale.

 

 

Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here