Bătrân tâlhărit în propria casă. Hoții i-au tăiat cablul telefonului pentru a nu suna la Poliție și l-au amenințat cu cuțitul

0
203

Caz deosebit de grav produs în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie 16 în localitatea Mărășești. Un bătrân de 80 de ani a fost tâlhărit în propria casă, după un scenariu demn de un film de acțiune.

Potrivit Poliției, în jurul orelor 24.00-01.00, persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința sa pe o fereastră, au secționat cablul telefonului fix și amenințându-l cu un cuțit, i-au găsit și sustras dintr-un portofel suma de 500 lei, iar din holul locuinței  au sustras o butelie de aragaz.

În urma activităților specifice desfășurate cu operativitate, la data de 2 noiembrie a.c., polițiștii au depistat doi tineri în vârstă de 25, respectiv 18 ani ambii din orașul Mărășești, principalii bănuiți de săvârșirea faptei.

În baza mandatelor emise de Judecătoria Panciu din  data de 2 noiembrie a.c., cei doi tineri au fost arestați preventiv pentru 30 de zile,

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.