Bătrână cu arsuri pe 30% din corp într-un incendiu la Vrâncioaia

0
186
Misiune de foc, în noaptea de duminică spre luni, pentru pompierii vrânceni, care s-au chinuit mai bine de 6 ore să stingă un incendiu care a cuprins o locuință în satul Spinești din comuna Vrîncioaia.

Alarma s-a dat în jurul orei 23.00, iar la fața locului au ajuns patru echipaje de pompieri militari cu autospecialele din dotare. În momentul în care au ajuns pompierii la locul intervenției, incendiul se manifesta cu violență, generalizat la nivelul locuinței și unei anexe pe o suprafață de aprox 500 mp.

Intervenția a fost dificilă din cauza cantității mari de materiale combustibile din alcătuirea imobilelor, precum si din cauza celor depozitate în interiorul anexei, respectiv plante furajere. În urma incendiului au ars acoperișul locuinței, bunuri de uz casnic si gospodăresc aflate în interior și anexa în care erau adăpostite animalele și depozitate plantele furajere.

O femeie de 68 ani a suferit arsuri de gr II pe cca. 30% din suprafața corpului. Este vorba despre o vecină, care când a văzut focul a sărit să dea o mână de ajutor. Pompierii au stabilit că incendiul s-a produs din cauza fumatului în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here