Bătrână, înșelată mișelește de o individă fără frică de Dumnezeu. Hoața este căutată de Poliție

0
150

bani salarii - Bătrână, înșelată mișelește de o individă fără frică de Dumnezeu. Hoața este căutată de Poliție

O bătrână de 81 de ani din Focșani a căzut victimă propriei naivități. Femeia a crezut în spusele unei individe fără scrupule care i-a promis că-i dublează pensia dacă-i dă toate economiile. Văzându-se cu o sumă frumușică în mână, hoțomanca dusă a fost, ea fiind căutată acum de polițiști.

Cazul a ajuns în atenția oamenilor legii la jumătatea săptămânii.

Poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 81 ani, din mun. Focşani, despre faptul că în cursul aceleiaşi zile a fost abordată de o persoană necunoscută care, sub pretextul că îi poate dubla pensia, i-a soliciat să îi aducă toţi banii pe care îi deţine, atât din locuinţă cât şi cei din contul de economii, pentru a-i depune la Casa de Pensii. Bătrâna i-a înmânat respectivei femei suma de 11.500 lei şi, după ce a aşteptat aproximativ 15 minute pe b-dul Unirii, în apropierea staţiei de autobuz indicată de femeia în cauză, a conştientizat că a fost înşelată.

“Cercetările sunt continuate în vederea identificării persoanei în cauză, recuperării prejudiciului şi tragerii acesteia la răspundere penală. În acest context, polițiștii atrag atenţia tuturor cetăţenilor cu privire la acest nou mod de operare pe linie de înşelăciuni şi le recomandă ca în orice împrejurare să reţină cât mai multe semnalmente care ar putea conduce la identificarea şi prinderea autorilor de către poliţişti (înalţimea, trăsăturile feţei, semne particulare, vestimentaţie, marca şi nr. de înmatriculare – în cazul autovehiculelor). Totodată, aceştia trebuie să anunţe cât mai repede Poliţia cu privire la aspectele petrecute, sunând la 112 sau depunând o reclamaţie la cea mai apropiată unitate de poliţie”, se arată în comunicatul polițiștilor.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.