Bătrână, jefuită de propria strănepoată. I-a furat din casă banii pentru zile negre

0
263

O bătrână de 73 de ani din Focșani a fost jefuită de propria strănepoată, o minoră de 12 ani, pe care o are în plasament. Minora pusă pe rele a lăsat-o pe septuagenară fără economiile realizate cu greu pentru zile negre.

În momentul în care a văzut că a rămas fără nici un leu din cei pe care cu greu îi economisea, bătrâna a mers la Poliție. Ii lipseau din casă aproape 120 de milioane de lei vechi și cum nu-i intrau în locuință prea multe persoane, femeia a bănuit că ar fi pus mâna pe bani chiar ruda sa, copila pe care o are în plasament.

“La data de 12 februarie a.c.,  poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi de o femeie în varsta de 73 ani, din municipiul Focşani, cu privire la faptul că la aceeasi data a sesizat lipsa sumei de 11.800 lei, din apartamentul unde domiciliază.

Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că la aceeaşi adresa domiciliaza şi o strănepoată a acesteia, în varsta de 12 ani, pe care o are în plasament. În urma discutiilor purtate, minora a recunoscut faptul că în data de 11 februarie a.c., a sustras suma de bani, dar şi faptul că suma de 10.000 lei i-a înmanat-o sub forma de împrumut unui coleg de scoală, iar restul sumei de 1800 lei a cheltuit-o pe diferite bunuri. Cercetarile continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurarilor comiterii faptei şi a recuperării prejudiciului”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.