Băutura, bat-o vina! Val de dosare penale pe numele unor șoferi prinși cu “licoarea lui Bachus” în “aerul expirat”

0
147

La data de 30 iulie, ora 17:04, polițiștii Biroului Rutier Focșani au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din comuna Gologanu, sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat rezultatul de 0,58 mg/L alcool pur în aerul expirat.

La data de 31 iulie, ora 17:04, polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au depistat un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din orașul Mărășești, în timp ce conducea un autoturism pe  o stradă din municipiul Adjud, sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat rezultatul de 0,67 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, ora 16:14, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Focșani au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din comuna Dumbrăveni, în timp ce conducea un autoturism Drumul Județean 204P, sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat rezultatul de 0,56 mg/L alcool pur în aerul expirat.

În seara zilei de sâmbătă, ora 20:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din Panciu, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitatea de domiciliu, sub influența băuturilor alcoolice. Persoana în cauză a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat rezultatul de 0,90 mg/L alcool pur în aerul expirat.

La data de 31 iulie, ora 22:16, polițiștii Serviciului Rutier Vrancea depistat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din comuna Câmpineanca, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 205S, sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat rezultatul de 0,56 mg/L alcool pur în aerul expirat.

La data de 1 august, ora 02:49, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Odobești au oprit în trafic un bărbat, de 65 de ani, din comuna Jariștea, în timp ce conducea un autoturism în localitatea de domiciliu, sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat rezultatul de 0,43 mg/L alcool pur în aerul expirat. Totodată, persoanele în cauză au fost conduse la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul  sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe. (comunicat de presă IPJ Vrancea)

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.