Beat criță, un bărbat din Nereju a furat o mașină cu care a provocat un accident. Apoi, a mai comis o fărădelege

0
722

Record de infracțiuni comise de un bărbat din Nereju. Individul de 33 de ani este acuzat de „furt în scop de folosinţă”, „conducerea sau punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat” şi „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

În data de 28 ianuarie, poliţiştii din Nereju au fost sesizaţi despre faptul că E. Iulian, de 33 ani, din localitate, aflat sub influienţa băuturilor alcoolice, a sustras de pe raza localităţii în scop de folosinţă un autoturism neânmatriculat.

De asemenea, bărbatul a condus autoturismul pe DJ 205 D, iar într-un viraj la stânga, din cauză neatenţiei a intrat în coliziune cu alt autoturism condus regulamentar, rezultând doar pagube materiale.

Apoi, individul a refuzat recoltarea de mostre biologige în vederea stabilirii alcoolemiei.  Acum, el este cercetat pentru nu mai puțin de 3 infracțiuni.

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.