Biblioteca Județeană Vrancea invită micii poeți din toată țara să participe la a IX-a ediție a Concursului Național de Poezie „Oana-Diana Renea”

0
50

Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” din Focșani anunță deschiderea celei de a IX-a ediții a Concursului Național de Poezie „Oana-Diana Renea”, organizat în memoria poetei și autoarei de cărți pentru copii cu același nume. Concursul, organizat cu acordul și sprijinul familiei scriitoarei, se adresează copiilor din clasele I-VIII și s-a deschis oficial astăzi. Tema din acest an este „Copilăria ca o poezie” iar data limită de depunere a lucrărilor este 12 martie 2021, urmând ca festivitatea de premiere să aibă loc pe 18 martie. „Aşteptăm lucrări ale micilor scriitori de poezie, din clasele I-VIII, care îşi pot dezvălui prin creaţiile lor sentimente, amintiri sau gânduri legate de universul copilăriei. Aici lăsăm imaginaţia copiilor să dezvolte acest subiect extrem de generos. Participanţii se pot înscrie în concurs cu cel mult trei poezii iar organizatorii recomandă şi solicită participanţilor la concurs să trimită lucrări originale, nepublicate încă”, se arată într-un comunicat al Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” din Focșani. Instituția anunță că, pentru a simplifica transmiterea lucrărilor, pentru siguranța participanților și încurajarea participării micuților din toată țara, poeziile trebuie trimise prin poșta electronică la adresa secţia_copii@bjvrancea.ro. Email-ul trebuie să conțină menţiunea pentru Concursul de poezie „Oana-Diana Renea” și, obligatoriu, datele de identificare: nume, prenume, vârstă, clasă, şcoală, localitate, nr. telefon. Cei interesați pot obține date suplimentare accesând site-ul bibliotecii https://bjvrancea.ro/ și pagina de facebook https://www.facebook.com/bjvrancea/. Le urăm succes tuturor participanților și îi așteptăm cu lucrări. „Mulțumim cadrelor didactice care s-au implicat încă de la prima ediție a concursului în coordonarea și pregătirea elevilor și nu în ultimul rând membrilor juriului, care sunt mereu aproape de inima bibliotecii, domnilor profesori Costică Neagu și Valeriu Anghel.(Olaru Maria Cristina, organizator)”, se mai arată în același comunicat.

concurs de poezie 2 - Biblioteca Județeană Vrancea invită micii poeți din toată țara să participe la a IX-a ediție a Concursului Național de Poezie „Oana-Diana Renea”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.