Bîrsan vrea capul lui Misăilă. Cum se contrazice singur un consilier focșănean

0
271

Costel Bîrsan, consilier local din partea UNPR (PMP), care în aproape toate cazurile în care PNL e împotriva unor proiecte votează alături de consilierii PNL în Consiliul Local Focșani, cere demisia primarului Misăilă și a consilierilor PSD. El a postat pe Facebook un mesaj acuzator la adresa primarului, după ce Cristi Misăilă și consilierii puterii au inițiat o petiție online prin care le cere demisia liberalilor și lui Bîrsan.

Atât Bîrsan cât și consilierii PNL s-au abținut la votul privind trecerea terenului de la marginea Focșaniului către Consiliul Județean pentru construirea unui nou spital. El îl acuză însă pe primarul municipiului că ar fi cel care pune bețe în roate proiectului:

“Stimați focșăneni mă văd nevoit să vă aduc la cunoștință faptul că primarul Cristi Misăilă pune bețe în roate construcției unui nou spital județean la Focșani. Deși a trecut o săptămână de când Consiliul Județean a solicitat Municipalității să-i pună la dispoziție terenul pe care urmează să se construiască viitorul Spital Județean, Misăilă nu se grăbește să convoace o ședință de Consiliu Local. Aceasta deși reprezentanții Consiliului Județean au avertizat că transferul de proprietate trebuie să se facă foarte rapid.

În aceste condiții, sunt îndreptățit să cred, din două, una: ori primarul Cristi Misăilă are interese ascunse legate de terenul pe care ar trebui să se construiască viitorul spital și trage de timp pentru ca investiția să nu se mai realizeze; ori, noi, focșănenii, suntem iarăși victimele unei minciuni propagandistice pe care Misăilă și gașca sa au scornit-o pentru a-și acoperi incompetența.

În ambele cazuri, fie că este vorba de interese obscure, fie că i-a mințit pe focșăneni (din nou!!!) primarul Cristi Misăilă și consilierii săi trebuie să-și asume responsabilitatea și să demisioneze”, a scris Bîrsan pe pagina sa de Facebook.

Interesant este că solicitarea lui ca primarul să convoace o ședință extraordinară vine după ce Bîrsan și liberalii au lipsit la două astfel de ședințe importante, la sfârșitul anului trecut. Atunci, liberalii, ca și Bîrsan, prezent la sediul PNL într-o conferință de presă, spuneau că nu vor mai participa la ședințe extraordinare, întrucât acestea nu sunt justificate, iar convocarea unor astfel de ședințe nu este decât un abuz al primarului.

“Eu consider că aceste ședințe extraordinare sunt un abuz din partea domnului primar, având în vedere că nu au un caracter extraordinar. Nici un proiect de pe ordinea de zi nu presupune ceva extraordinar, adunarea tuturor consilierilor din două în două săptămâni. Doar că domnul primar se distrează prin prezența noastră și vrea să facă pe un mic Dumnezeu.

Îi transmit pe această cale că sunt două posturi de Dumnezeu: unul în cer, care nu se scoate la concurs, și unul pe pământ care este ocupat de domnul Merchea. Eu personal nu o să mă mai prezint niciodată la o ședință extraordinară dacă nu are într-adevăr un caracter extraordinar”, a declarat Costel Bîrsan în noiembrie anul trecut.

Afirmațiile de acum se bat cap în cap cu cele din noiembrie 2017 când, de fapt, convocarea a două ședințe extraordinare a fost justificată.

Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here