Îndrăznește să fii informat!

vineri, 12 aprilie 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_img
  AcasăLifestyleBlackjack pentru începători: reguli de la care să nu te abați!

  Blackjack pentru începători: reguli de la care să nu te abați!

  Blackjack este unul dintre cele mai practicate jocuri în cazinourile stradale și online. Zilnic, mii de pasionați de gambling aleg să-și încerce norocul la Blackjack în cazinourile din întreaga lume. Indiferent de mediul în care este practicat, regulile jocului sunt aceleași. Blackjack, recunoscut și sub denumirea de 21, are o serie de reguli de bază pe care ar trebui să le învățați încă de la început.

  Înainte de toate, o scurtă recapitulare a istoriei Blackjack-ului. Este un joc de masă cu o origine discutabilă ca majoritatea jocurilor de cazinou. După unii, Blackjack datează din secolul al XVI-lea, când a fost menționat pentru prima dată într-un roman al lui Miguel de Cervantes, un autor spaniol. În carte, jocul de cărți a fost menționat ca Veintiuno, 21 în spaniolă. Mai mult, regulile lui Veintiuno aveau asemănări izbitoare cu regulile blackjack-ului de astăzi, inclusiv cel regăsit în cazinourile online cum ar fi NetBet.

  Originile Blackjack

  Cu toate acestea, istoria spune că jocul a apărut în Franța în secolul al XVII- lea. Apoi a fost cunoscut sub numele de Vingt-et-Un, care înseamnă 21. Alți teoreticieni susțin că jocul a fost creat din alte jocuri de cărți precum Chemin de Fer și French Ferme. Aceste jocuri erau populare în Franța și aveau proceduri și reguli asemănătoare cu Blackjack-ul de azi.

  Reguli de bază Blackjack

  Înainte de a începe jocul de Blackjack, trebuie să înțelegeți regulile jocului. Nu vă panicați! Regulile sunt simple și ușor de înțeles, chiar și pentru un începător. După cum am menționat mai devreme, blackjack-ul este un joc de cărți și poate fi jucat cu 1-8 pachete din pachetul standard de 52 de cărți. Valoarea cărților variază: cărțile de la 2 la 10  au valoare nominală; Așii au valoare 1 sau 11; cărțile J,Q,K au valoare 10.

  Masa de Blackjack este în mod convențional semi-circulară și poate găzdui până la 12 jucători. Mesele standard au șapte locuri. Cu toate acestea, există mese cu doar cinci locuri. Dealerul stă de obicei în spatele mesei. Jocul începe cu dealerul care împarte două cărți jucătorilor de la masă cu fața în sus. Una dintre cărțile dealer-ului este de obicei cu fața în jos și nu o puteți vedea. În funcție de valoarea cărților voastre, aveți mai multe opțiuni de joc având în vedere și valoarea cărților dealer-ului.

  Strategiile de bază

  În scenariul în care dealerul nu are un blackjack, toate pariurile de asigurare sunt pierdute, iar runda continuă. Prin urmare, ca jucător, aveți opțiunile de mai jos, începând de la stânga la dreapta dealer-ului. În cazinourile online, pur și simplu faceți clic pe alternativele dorite pe măsură ce acestea apar.

  Stand – Puteți alege să vă opriți în a mai luat cărți dacă sunteți mulțumiți de valoarea totală a cărților împărțite.

  Cere carte – Veți primi o altă carte, iar dealerul împarte cartea cu fața în sus pentru mâna existentă.

  Dublarea – Dacă aveți o mână benefică, un total de 9, 10 sau 11, puteți decide să dublați. Făcând acest lucru, plasați un al doilea pariu cu o sumă egală cu miza inițială și va fi distribuită o carte suplimentară.

  Split – Dacă primul set de cărți are ranguri similare, puteți decide să împărțiți cărțile în două mâini. Apoi puteți plasa un pariu suplimentar de aceeași sumă. Asta vă crește șansele de câștig la masă. Cărțile sunt apoi separate și o carte diferită este împărțită pentru a finaliza fiecare mână. În funcție de regulile casei, puteți împărți din nou dacă primiți cărți potrivite după împărțirea inițială. Cu toate acestea, puteți avea doar maximum 4 mâini și nu sunt acceptate alte împărțiri ulterior.

  Predarea – În timp ce unele platforme de cazinou permit jucătorilor să se predea, altele nu. Predarea înseamnă că renunți la mâna ta de blackjack în timp ce pierzi jumătate din suma pariată și păstrezi cealaltă jumătate. Cu toate acestea, nu vei juca diferite strategii după ce te-ai predat și se aplică și invers.

  În concluzie, jucați responsabil în cadarul unui cazinou stradal sau pe internet și faceți un blackjack.

  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Horoscopul zilei de 12 aprilie 2024

  Horoscopul zilei de 12 aprilie 2024 spune că nativii din zodiac sunt supuși mai...

  Horoscopul zilei de 11 aprilie 2024

  Horoscopul zilei de 11 aprilie 2024 aduce motive de bucurie pentru cei mai mulți...

  Curs acreditat de instalator tehnico-sanitar și gaze, în Focșani | Start înscrieri – sesiune nouă de curs

  Căutați o calificare în meseria de Instalator Tehnico-Sanitar și Gaze? Profitați de condiții extrem...

  Horoscopul zilei de 10 aprilie 2024

  Horoscopul zilei de 10 aprilie 2024 spune că cei mai mulți nativi din zodiac...

  ARTICOLE POPULARE

  ULTIMA ORĂ Locuitorii din Focșani, zona intersecției Anghel Saligny – Cotești, au rămas fără apă după ce un excavator a găurit magistrala!

  Un excavator care executa omlete, pardon!, lucrări în zona intersecției străzilor Anghel Saligny cu...

  ULTIMA ORĂ! Mobilizare de forțe la Vizantea Livezi pentru găsirea a două persoane rătăcite în pădure

  UPDATE: În urmă cu puțin timp, cele două persoane au fost găsite tefere de...

  BanaURSUL halicit de vulpe! Lăcomia, prostia și viclenia din celebra povestioară transferate la Dumitrești

  Interpretarea contemporană a poveștii "Ursul păcălit de vulpe" s-a transformat într-o realitate a timpurilor...