Bobiță, Celentano și Dorel – Show de Stand-up Comedy la Focșani

3
1500

stand-up-comedy-bobonete-vancica-si-mihai-rait

Bobonete, Văncică și Mihai Rait spectacol de Stand-up Comedy la Focșani. După succesul incontestabil înregistrat în serialul „Las Fierbinţi”, difuzat pe Pro TV, protagoniștii show-ului promit că cei prezenţi la spectacolul lor vor avea parte de o oră de hohote de râs cu cele mai bune momente și cu replici care i-au făcut celebri.

Mihai Bobonete este un nume cu rezonanţă în stand-up comedy-ul românesc, unde a debutat în 2003. Face parte din trupa Improvizaţii şi a ajuns cunoscut pentru show-urile sale. Este cunoscut pentru rolurile din producţiile „Vine Poliţia!”, „Made in Romania”, „TacaPaca”, „Las Fierbinţi” şi din filmul „Naşa”. Reuşeşte cu succes să joace atât roluri negative, cât şi să intre în pielea personajelor amuzante.

Spectacolul va avea loc pe data de 12 mai, începând cu orele 19:00 în incinta Casei de Cultură din Focșani. Prețul unui bilet este 50 de lei.

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.