BREAKING NEWS: Cine ajunge azi cu o urgență stomatologică la spital are șansa să fie tratat de managerul interimar!

0
1552

Noutăți în linia de gardă pe stomatologie, din această lună. Numită la începutul lui mai manager interimar al celei mai mari unități medicale cu paturi din Vrancea, medicul dentist Codruța Elena Neagu și-a făcut loc în spital și pentru a profesa ce a învățat la UMF Târgu Mureș, Facultatea de Medicină Dentară. Așa că a fost introdusă pe lista medicilor aflați în serviciul de gardă, alături de alți șapte colegi stomatologi. Azi, potrivit graficului întocmit, este prima zi în care doamna manager interimar al Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani va trata urgențe stomatologice. Cabinetul de medicină dentară de urgență face parte din Unitatea Primiri urgențe UPU – SMURD, așa că, în mod firesc, graficul a fost întocmit de medicul șef al secției, doctorul Mariana Dincă. Pentru că nu se putea altfel, același grafic a fost aprobat de manager. Practic, managerul Codruța Neagu a fost de acord ca medicul dentist Codruța Neagu să trateze de două ori în această lună urgențele stomatologice apărute în spital. Dacă nu o prindeți astăzi în câmpul muncii pe doamna doctor-manager interimar, mai aveți o șansă marțea viitoare, pe 9 iunie.

garda stomato - BREAKING NEWS: Cine ajunge azi cu o urgență stomatologică la spital are șansa să fie tratat de managerul interimar!

Doamna manager Neagu nu ne-a răspuns până la această oră (nici) la întrebările legate de gărzile la stomatologie, dar este de înțeles că ieri nu a avut timp sau disponibilitate și a ales să se retragă în comuna Păunești în jurul orei 16.00 și un pic, dat fiind că azi o așteaptă o zi grea, cu urgențele. Am putea chiar să o felicităm pe doamna doctor pentru eforturile sale și suntem convinși că toate sarcinile din această perioadă sunt îndeplinite cu succes: conduce cu normă întreagă Spitalul Județean, face cursuri de management, dar și cursuri de medicină generală – în sistem online, iar acum se ocupă și de urgențe stomatologice.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.